Anne

Mijn naam is Anne Langelaan. Of ik een passie voor schoonheid heb? Absoluut! Ik heb een passie voor de gezondheids- en schoonheidszorg. Het liefste wil ik er ’s morgens er al tiptop uit zien zonder dat het uren werk kost! 

Wat mij het meest stoort is de ongewenste haargroei en het vetrandje dat maar niet verdwijnt! Wat ik hoor, is dat dit een veel voorkomend probleem is bij vrouwen en mannen!! Wij zijn het dagelijks scheren en de bijbehorende ongemakken helemaal zat. Daarom ben ik mij gaan verdiepen in het definitief ontharen en cryolipolyse.

Naast mijn diploma’s voor schoonheidsspecialiste, tandarts- en doktersassistente heb ik extra certificaten behaald op het gebied van IPL & laser, cryolipolyse en dermatologie. Deze allround kennis kan ik nu volledig in gaan zetten in de salon.

Met deze kennis op zak, en het ondernemersbloed wat in mijn familie zit is dus mijn ondernemerschap en ‘de Laserspecialist Santpoort’ ontstaan. Het was niet de vraag ‘of’ ik voor mijzelf ging beginnen maar ‘wanneer!’ Perfectionistisch als ik ben, wil ik een constante hoge kwaliteit leveren. Een kwaliteit die ervoor zorgt dat iedereen er tiptop mijn salon verlaat. 

Met heel veel enthousiasme hoop ik u snel te verwelkomen in mijn salon, dus tot ziens bij ‘de Laserspecialist Santpoort’!

Vriendelijke groet,
Anne

Maak een afspraak

Maak een afspraak door op de knop rechtsonder te drukken, te bellen naar 023-3033507 of te e-mailen naar [email protected].

Partners

 

MedCos Skinsolutions

Annet

Hoi mijn naam is Annet Spring in ‘t Veld en ik wilde mij graag even aan jullie voorstellen.

Ik ben 23 jaar en ik ben vorig jaar afgestudeerd als allround schoonheidsspecialiste. Op mijn 16e was ik klaar met de middelbare school en mocht ik mijn vervolgopleiding kiezen. Voor mij was de richting van mijn vak snel gekozen namelijk uiterlijke verzorging.

Na het behalen van mij kappers diploma bleef mijn interesse in uiterlijke verzorging en beauty erg groot. Daarom heb ik ervoor gekozen om aansluitend de opleiding tot schoonheidsspecialiste te gaan doen. Ik kwam erachter dat er heel veel ontwikkelingen zijn binnen de huidverzorging en dat mijn enthousiasme alleen maar groter werd om verder te groeien als schoonheidsspecialiste.

Daarom ben ik terecht gekomen bij de Laserspecialist Santpoort, alles wat daar aangeboden wordt en wat er nog gaat komen sluit perfect aan bij wat ik versta onder huidspecialiste.

Ik hoop jullie snel te zien in de salon!

Groetjes,
Annet

Menu