Medisch Schoonheidsspecialiste Dermatologie

Trots: Anne, eigenaresse van de Laserspecialist Santpoort, is de eerste Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie® in de gemeente Velsen!

Met trots mag ik u vertellen dat ik mij vanaf nu Medisch Schoonheidsspecialiste mag noemen. Dat ik daar best trots op ben, is omdat ik de eerste Medisch Schoonheidsspecialiste in de gemeente Velsen ben. Ik heb de opleiding Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten succesvol afgerond, waardoor ik nu huidzorg kan bieden via medische richtlijnen. Ook zal ik jaarlijks een nascholing volgen gericht op mijn bekwaamheid en de actuele ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

De focus van de opleiding ligt op het vroegtijdig herkennen van verschillende huidaandoeningen; iets wat voor mij als een absolute aanvulling voelt in de salon, want hoe sneller en beter de signalering van de huidaandoening, des te groter de kans op het best haalbare resultaat. Daarnaast kan door het herkennen van een huidaandoening in een vroeg stadium een behandeling gedaan worden op professionele wijze of doorverwijzing plaatsvinden naar een huisarts.

Bij de Laserspecialist bieden wij verschillende behandelingen aan op het gebied van definitieve ontharing en huidverjonging/huidverbetering. Deze behandelingen kunnen worden vergoed door uw verzekeraar. Of u hiervoor in aanmerking komt is afhankelijk van uw polis.

Behandelingen die bij ons vergoed kunnen worden zijn bijvoorbeeld IPL-behandelingen. Deze zijn gericht op het verhelpen van couperose, rosacea en pigment. Een IPL-behandeling stimuleert de aanmaak van collageen en verbetert de structuur en egaliteit van de huid door middel van laseren met licht. Wilt u meer weten over onze IPL-behandelingen? Klik hier.

Ook voor definitieve ontharing in het gezicht kan een vergoeding aangevraagd worden. Definitieve ontharing is een behandeling waarbij door middel van laseren het haarzakje wordt vernietigd, waarna het haar definitief verwijderd wordt. Wilt u meer weten over definitieve ontharing? Klik hier.

Naast het signaleren van de huidaandoening zelf, werd mij geleerd om hierbij verschillende specialistische huidbehandelingen toe te passen, zoals bij acne, overbeharing en camouflage. Daarnaast kan een Medisch Schoonheidsspecialiste verantwoorde productkeuzes maken, is zij een expert op het gebied van ingrediënten die daarbij worden gebruikt én getraind in de meest innovatieve, specialistische apparatuur, waar bij de Laserspecialist uitsluitend mee wordt gewerkt. Al met al een enorm leerzame tijd voor mij. Ik kijk er dan ook erg naar uit om alles wat ik geleerd heb met u te mogen delen bij De Laserspecialist Santpoort!

Iedere Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie® staat geregistreerd op www.medisch-schoonheidsspecialist.nl.