Reguliere ontharingsmethode zoals scheren en waxen zijn pijnlijk en veroorzaken veel irritatie. Omdat de huid rond de bikinilijn zeer gevoelig is, hebben veel vrouwen last van rode bultjes, irritatie of ingegroeide haren in dit gebied. Hoewel de haren bij een waxbehandeling langer wegblijven, is het een behandeling die u iedere 4 tot 6 weken zal moeten blijven ondergaan. 

Laserontharing is dé ontharingsmethode van dit moment en een perfecte oplossing als u ongewenste haren wilt laten verwijderen op een veilige en nagenoeg pijnloze manier. Het resultaat na een aantal behandelingen is een haarreductie van wel 80 tot 90%.

De voordelen:

  • Nooit meer waxen, epileren of scheren
  • Geen last meer van stoppels
  • Geen last meer van roodheid/irritatie 
  • Effectiever dan andere ontharingsmethoden
  • 80 tot 90% minder haargroei 
  • Effectief en 100% veilig
  • Een zijdezachte huid

Hoe werkt laserontharing?

Het licht dat door de laser wordt afgegeven wordt door het pigment in de haren opgenomen en omgezet in warmte. Hierdoor wordt niet de haar, maar juist de haarwortel verwarmd en vernietigd. Dit zorgt ervoor dat er geen haartje meer terug kan groeien. Omdat dit proces alleen effectief is als het haartje in de groeifase zit en nog verbonden is met het haarzakje, is het voor optimaal resultaat nodig om de behandeling een aantal keer uit te voeren. 

Professionele laserapparatuur

Door gebruik te maken van de GentleLase en zijn geavanceerde technologie en kracht bent u binnen 6 tot 8 behandelingen verlost van ongewenste haargroei rondom de bikinilijn. De Gentlelase is één van de krachtigste laserapparaten ter wereld en beschikt over een uniek koelsysteem wat niet te vergelijken is met andere laserapparatuur. Hierdoor is laser ontharen nagenoeg pijnloos. Wij werken enkel met professionele apparatuur om kwaliteit en prachtige resultaten te garanderen. U kunt bij ons ook terecht voor het ontharen van de benen, het laseren van het gezicht of bijvoorbeeld het definitief ontharen van de oksels

Wat kun je verwachten?

Dit is hoe de behandeling in z’n werk gaat:

  1. De te behandelen zone dient 24 uur voorafgaand aan de behandeling te zijn geschoren, zodat een kleine stoppel aanwezig is. Hierdoor kan het licht geleid worden naar het haarwortelzakje en de haarstamcellen.
  2. Tijdens de behandeling worden het haarwortelzakje en de haarstamcellen ‘geraakt’. Deze worden vernietigd waardoor er geen nieuwe haar meer ontstaat.
  3. De haar zal uitgroeien en er zal geen nieuwe haar meer voor terug groeien. Het resultaat: een definitieve verwijdering van de haar.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor het definitief ontharen van de bikinilijn?

Voor een succesvol eindresultaat zijn gemiddeld 6 tot 8 behandelingen noodzakelijk. Bij iedere cliënt en lichaamsdeel is dit verschillend. Veel cliënten zijn bij ons zelfs al met 5 of 6 behandelingen klaar, maar bij sommige cliënten zijn 10 behandelingen noodzakelijk. Wij hanteren dan ook altijd een gemiddelde van 6 tot 8 behandelingen.

Het aantal benodigde behandelingen komt door de verschillende haargroeicycli. De haargroei is bij iedereen verschillend en is afhankelijk van leeftijd, gewicht, metabolisme, hormonen, medicatie en etnische achtergrond.

Nagenoeg pijnloos bikinilijn laseren

De bikinilijn is natuurlijk een gevoelige plek, echter zal de behandeling nagenoeg pijnloos zijn. De GentleLase beschikt namelijk over een uniek koelsysteem dat niet te vergelijken is met andere laserapparatuur. 

Bikinilijn laseren voor een prachtig resultaat

De bikinilijn laseren is een effectieve manier voor een mooie en gladde huid rondom de bikinilijn. Door het laseren van de bikinilijn zijn ingegroeide haartjes, bultjes en huidirritatie verleden tijd. 

Gratis proefbehandeling

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Reserveer dan een gratis proefbehandeling. Tijdens deze proefbehandeling bekijken we uw huid- en haartype, leggen we u alles uit over de behandeling en beantwoorden we al uw vragen. 

Menu