Steeds vaker kiezen ook mannen voor laserontharing. Bij De Laserspecialist Santpoort zijn mannen dan ook van harte welkom! Wilt u af van ongewenste haargroei op bijvoorbeeld de borst, buik, schouders, rug of armen? Bij De Laserspecialist Santpoort werken we met de GentleLase waarmee we uw ongewenste haargroei op een snelle, veilige en effectieve manier kunnen verwijderen. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Maak dan nu een afspraak bij De Laserspecialist Santpoort.

Laserbehandeling voor mannen

Wanneer u als man last heeft van ongewenste haargroei kan dit als vervelend worden ervaren. Er bestaan verschillende manieren om haar te verwijderen. Denk bijvoorbeeld aan waxen, scheren of epileren. Deze manieren zijn pijnlijk, tijdrovend en slechts voor de korte termijn. Gelukkig bestaat er een manier om definitief van uw ongewenste haar af te komen: laseren. Een laserbehandeling is dé manier om voor eens en altijd gedag te zeggen tegen ongewenste haren.

De voordelen:

  • Nooit meer waxen, epileren of scheren
  • Geen last meer van stoppels
  • Geen last meer van roodheid/irritatie 
  • Effectiever dan andere ontharingsmethoden
  • 80 tot 90% minder haargroei 
  • Effectief en 100% veilig
  • Een zijdezachte huid

Hoe ziet een laserbehandeling speciaal voor mannen eruit?

Wij hechten veel waarde aan goede kwaliteit tijdens onze behandelingen. Voor onze laserbehandelingen werken wij daarom met professioneel apparatuur van het merk Dalton Medical, dit is dé specialist in lasersystemen. De GentleLase van Dalton Medical beschikt over een uniek koelsysteem. Hierdoor is het ontharen nagenoeg pijnloos.

Hoe werkt laserontharing?

Het licht dat door de laser wordt afgegeven wordt door het pigment in de haren opgenomen en omgezet in warmte. Hierdoor wordt niet de haar, maar juist de haarwortel verwarmd en vernietigd. Dit zorgt ervoor dat er geen haartje meer terug kan groeien. Omdat dit proces alleen effectief is als het haartje in de groeifase zit en nog verbonden is met het haarzakje, is het voor optimaal resultaat nodig om de behandeling een aantal keer uit te voeren. 

Gratis proefbehandeling

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Reserveer dan een gratis proefbehandeling. Tijdens deze proefbehandeling bekijken we uw huid- en haartype, leggen we u alles uit over de behandeling en beantwoorden we al uw vragen.