Het scheren van de benen neemt veel tijd in beslag en het resultaat is maar van korte duur. De meeste vrouwen hebben binnen 24 uur alweer last van stoppels. Waxen geeft langer resultaat, maar is pijnlijk en zorgt vaak voor irritatie na de behandeling. Het zijn beide tijdrovende methoden en slechts oplossingen voor de korte termijn. Wilt u mooie, gladde benen zonder zelf uw benen continu te moeten ontharen? Laat dan uw benen laseren! Uw benen laseren zal ervoor zorgen dat u definitief van ongewenste haargroei af komt. De Laserspecialist Santpoort biedt een persoonlijk behandelplan aan en kijkt eerst goed naar uw huidtype en wensen, zodat we zo effectief en efficiënt mogelijk te werk kunnen gaan. Binnen gemiddeld 7 tot 8 behandelingen bent u voor 80 tot 90% van de ongewenste haargroei verlost.

De voordelen:

  • Nooit meer waxen, epileren of scheren
  • Geen last meer van stoppels
  • Geen last meer van roodheid/irritatie 
  • Effectiever dan andere ontharingsmethoden
  • 80 tot 90% minder haargroei 
  • Effectief en 100% veilig
  • Een zijdezachte huid

Hoe werkt laserontharing?

Het licht dat door de laser wordt afgegeven wordt door het pigment in de haren opgenomen en omgezet in warmte. Hierdoor wordt niet de haar, maar juist de haarwortel verwarmd en vernietigd. Dit zorgt ervoor dat er geen haartje meer terug kan groeien. Omdat dit proces alleen effectief is als het haartje in de groeifase zit en nog verbonden is met het haarzakje, is het voor optimaal resultaat nodig om de behandeling een aantal keer uit te voeren. 

GentleLase laser

Door gebruik te maken van de GentleLase en zijn geavanceerde technologie en kracht bent u binnen 7 tot 8 behandelingen verlost van uw ongewenste haargroei. De GentleLase behoort tot één van de krachtigste laserapparaten ter wereld en beschikt over een uniek koelsysteem wat niet te vergelijken is met andere laserapparatuur. Hierdoor is laser ontharen nagenoeg pijnloos.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Tijdens het intakegesprek beoordelen we uw huid- en haartype. Op basis van deze ondervindingen en uw wensen en verwachtingen stellen we een persoonlijk behandelplan op. Dit is hoe de behandeling in zijn werk gaat:

  • Voorafgaand aan de behandeling is het belangrijk dat de zone die behandeld gaat worden geschoren is, zodat er een kleine stoppel te zien is. Dit is van belang zodat de haarwortelzakjes en de haarstamcellen te zien zijn.
  • Tijdens het definitief ontharen van de benen worden de haarwortelzakjes en de haarstamcellen ‘geraakt’ door de laser. Deze zullen vervolgens vernietigd worden. Hierdoor kan er geen nieuw haar meer ontstaan.
  • Het haar zal vervolgens uitgroeien en er zal geen nieuw haar meer ontstaan. Dat betekent dat het haar permanent verwijderd is.

Benen laseren: hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Gemiddeld zijn er voor een geslaagd eindresultaat 7 tot 8 behandelingen nodig. Echter kan dit verschillen per cliënt en het betreffende lichaamsdeel. Het aantal benodigde behandelingen komt door de verschillende haargroeicycli welke iedere haar afzonderlijk doormaakt. De haargroei is bij iedereen verschillend en is afhankelijk van leeftijd, gewicht, metabolisme, hormonen, medicatie en etnische achtergrond.

Nagenoeg pijnloos benen ontharen

De professionele laserbehandelingen van De Laserspecialist Santpoort bieden u de oplossing om, op een betaalbare, eenvoudige en nagenoeg pijnloze manier, definitief van uw ongewenste haargroei af te komen! Door gebruik te maken van de GentleLase en zijn geavanceerde technologie bent u verlost van uw ongewenste haargroei.

Gratis proefbehandeling

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Reserveer dan een gratis proefbehandeling. Tijdens deze proefbehandeling bekijken we uw huid- en haartype, leggen we u alles uit over de behandeling en beantwoorden we al uw vragen.