Ongewenste haargroei in het gezicht kan als vervelend worden ervaren. Wanneer u in de puberteit komt kunnen de haren op de bovenlip, kin of wangen donker van kleur worden. Ook op latere leeftijd kunt u last krijgen van ongewenste haargroei in het gezicht. Doordat de hormonen oestrogeen en testosteron tijdelijk uit evenwicht zijn wanneer u in de overgang komt, krijgen androgenen (mannelijke hormonen) de bovenhand en ontstaat er meer haargroei die daarnaast ook nog eens stugger en donkerder van aard is.

Laserontharing is dé oplossing

Ongewenste haargroei verwijderen kan op verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan waxen, epileren of scheren. Dit zijn alleen manieren om haargroei slechts op korte termijn tegen te gaan. Gelukkig bestaat er een andere manier: een laserbehandeling. Bij De Laserspecialist Santpoort kunt u terecht voor het definitief verwijderen van haar. De Laserspecialist Santpoort is namelijk dé specialist op het gebied van definitief ontharen.

De voordelen:

  • Nooit meer waxen, epileren of scheren
  • Geen last meer van stoppels
  • Geen last meer van roodheid/irritatie 
  • Effectiever dan andere ontharingsmethoden
  • 80 tot 90% minder haargroei 
  • Effectief en 100% veilig
  • Een zijdezachte huid

Hoe gaat de laserbehandeling in zijn werk?

Voordat we starten met een laserbehandeling om het gezicht te ontharen kunt u tijdens een gratis intakegesprek kennis maken met de laserspecialist, de apparatuur en de sfeer van onze kliniek. Tijdens deze eerste afspraak kunt u al uw vragen stellen over de behandeling en het definitief ontharen.

Voordat de eerste laserbehandeling gezicht ontharen plaatsvindt, moet de zone 24 uur van tevoren geschoren zijn, zodat er een kleine stoppel aanwezig is. Tijdens de laserbehandeling worden het haarwortelzakje en de stamcellen ‘geraakt’. Deze zullen worden vernietigd waardoor er uiteindelijk geen nieuw haar meer geproduceerd zal worden. Het resultaat is een definitieve verwijdering van het ongewenste haargroei.

Gezicht laseren: hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal laserbehandelingen die nodig zijn verschilt per persoon. Dit komt door de verschillende haargroeicyclus die bij iedereen verschillend is. De effectiviteit van de behandeling hangt samen met uw huid- en haartype. Ook het haartype is bij iedereen verschillend. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met de leeftijd, het gewicht, hormonen en medicatie. Voor een geslaagd resultaat zijn er gemiddeld 6 tot 8 laserbehandelingen nodig.

Nagenoeg pijnloos gezicht ontharen met laser

Bij De Laserspecialist Santpoort kunnen wij nagenoeg pijnloos en definitief uw gezicht ontharen. Wij werken enkel met professionele apparatuur. Voor de laserbehandelingen maken wij gebruik van de GentleLase van Dalton Medical. De GentleLase heeft een uniek koelsysteem waardoor het laseren nagenoeg pijnloos zal zijn!

Gratis proefbehandeling

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Reserveer dan een gratis proefbehandeling. Tijdens deze proefbehandeling bekijken we uw huid- en haartype, leggen we u alles uit over de behandeling en beantwoorden we al uw vragen. 

Menu