Heeft u last van acne, pigment, fijne lijntjes, rimpels, grove poriën, een oneffen huidstructuur of een doffe of vale teint? Dan is de Mesopeel van Mesoestetic de oplossing. Tijdens een peeling wordt de bovenste huidlaag, bestaande uit dode huidcellen, verweekt. Dode huidcellen laten los en worden van de huid verwijderd. Tijdens dit proces wordt het zelfherstellend vermogen van de huid gestimuleerd, waardoor nieuwe (jonge) huidcellen worden aangemaakt en ook de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Wanneer de huid zich op deze manier vernieuwt ontstaat er een gezonde, egale en stralende huid met minder oneffenheden, fijne lijntjes en rimpels.

Mesopeel Mesoestetic

Mesoestetic ontwikkelde een breed assortiment chemische peelings geschikt voor elk huidtype en huidprobleem. Van mild tot intensief en elk met een eigen cocktail aan intensieve en hoogwaardige werkstoffen, die tot verschillende dieptes in de huid doordringen om daar de oorzaak van het huidprobleem aan te pakken. Het assortiment bestaat uit de volgende peelings:

Glycolzuur peeling
Stimuleert de celvernieuwing en is geschikt voor alle huidtypen.

Melkzuur peeling
Geschikt voor de droge, vochtarme, fijne en doffe huidtypen. Heeft een sterk hydraterende werking.

Salicylzuur peeling
Geschikt voor de vette acne huid. De peeling pakt de talgproductie aan.

Amandelzuur peeling
Geschikt voor de dikke, vette huidtypen en werkt tegen huidveroudering.

Jessner peeling
Voor fijne lijntjes, acne en zonbeschadiging.

Het celvernieuwingsproces

Onze huid vernieuwt en regenereert op natuurlijke wijze elke 28 dagen, maar na verloop van tijd en op bepaalde momenten in het leven, tijdens de adolescentie, een zwangerschap en de menopauze, wordt dit proces onregelmatig en langzamer waardoor huidveranderingen ontstaan: acne, een glimmende huid, vergrote poriën, rimpels, doffe toon, pigmentvlekken, etc. De Mesopeels van Mesoestetic pakken deze huidproblemen moeiteloos aan.

Wat kun je verwachten?

Voorafgaand aan de behandeling vindt er altijd een huidscan en intakegesprek plaats. De huidscan wordt uitgevoerd met de Observ huidanalyse, waarmee we de conditie en diepere huidlagen van de huid goed in kaart kunnen brengen. We stellen u verschillende vragen over uw leefstijl en skincare routine. Op basis van deze bevindingen en uw wensen en verwachtingen bepalen we welke peeling geschikt is voor uw huid. 

Tijdens het uitvoeren van de peeling kunt u de huid voelen werken. U kunt tintelingen of een warm gevoel ervaren. Dit zal gedurende de behandeling weer wegtrekken. Na de behandeling kan er nog wat roodheid aanwezig zijn, ook dit zal enkele uren na de behandeling verdwijnen. 

Na de behandeling

Na het ondergaan van een peeling is het belangrijk om de huid thuis te verzorgen met de juiste producten van Mesoestetic om het resultaat te ondersteunen en versterken en om de huid te helpen herstellen en vernieuwen. Omdat we de huid inmiddels goed hebben leren kennen, kunnen we een persoonlijk huidverzorgingsadvies geven. Bij De Laserspecialist Santpoort vinden we het belangrijk om altijd open en eerlijk te zijn in de resultaten die u kunt verwachten. 

Huidscan

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen en wilt u samen met ons werken aan uw droomhuid? Maak dan een afspraak voor een huidscan met de Observ huidanalyse. Zo kunnen we de conditie van uw huid in kaart brengen en een persoonlijk behandelplan opstellen.