Partners

  1. Home
  2. Partners

Bij De Laserspecialist Santpoort werken wij met professionele apparatuur. Wij staan voor kwaliteit, persoonlijke aandacht, veiligheid en prachtige resultaten op het gebied van definitief ontharen.

Dalton Medical

Voor onze laserbehandelingen werken wij met apparatuur van Dalton Medical. Dalton Medical is dé leverancier van medische en esthetische innovatieve technologieën en producten in Nederland, België en Luxemburg. Dalton Medical is de specialist in lasersystemen.

GentleLase voor laserbehandelingen

De GentleLase van Dalton Medical beschikt over een uniek koelsysteem, hierdoor is laser ontharen pijnloos. Tijdens de behandeling worden de haarwortelzakjes en de haarstamcellen ‘geraakt’. Deze worden vernietigd waardoor geen nieuwe haar meer geproduceerd kan worden. Het resultaat: definitieve verwijdering van het haar.

De laser kenmerkt zich als een snelle en krachtige laser. Met de GentleLase kunnen we heel gericht fijne haartjes definitief verwijderen. 

Snel, effectief en comfortabel ontharen met de GentleLase

De GentleLase staat bekend om de snelle behandelingen: in slechts 6 tot 8 behandelingen kan het ongewenste haargroei definitief worden verwijderd. Natuurlijk is het aantal benodigde behandelingen verschillend per persoon. De haargroei is bij iedereen verschillend en is afhankelijk van leeftijd, gewicht, metabolisme, hormonen, medicatie en etnische achtergrond.

De professionele laserbehandelingen van de Laserspecialist Santpoort bieden u de oplossing om, (op een betaalbare), eenvoudige en vrijwel pijnloze manier, definitief van uw ongewenste haargroei af te komen!

 

MedCos Skinsolutions

Wij werken voor onze behandelingen voor cryolipolyse met MedCos Skinsolutions. MedCos Skinsolutions ontwikkeld exclusieve apparatuur waarbij hoogstaande kwaliteit en veiligheid is verzekerd. De apparatuur is gebaseerd op technologische innovatie en zorgvuldige controle.

Body-wizard voor cryolipolyse behandeling 

Voor de cryolipolyse behandeling maken wij dus gebruik van de Body-wizard van MedCos Skinsolutions. Dit is een technisch hoogwaardig apparaat voor de reductie van vetcellen. Nog nooit eerder kon u zo gemakkelijk van uw ongewenst/ overtollig vet afkomen wat u met diëten en sporten niet tot nauwelijks zal lukken!

De MedCos Body-wizard cryolipolyse behandeling is een erg unieke behandeling met fantastische resultaten. 

Geen operatie nodig met de Body-wizard

Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt het vet bevroren. Vervolgens wordt dit door het lichaam afgevoerd op een natuurlijke manier. Hierbij komen geen naalden, speciaal dieet, operatie of hersteltijd kijken. Na de behandeling kunnen dagelijkse activiteiten direct weer opgepakt worden. 

Het onderliggende vetweefsel van de behandelzone wordt gekoeld met een non-invasieve behandelkop, dit zal de oppervlakte huidweefsel niet aantasten. Er vindt een natuurlijk verwijderingsproces plaats van de vetcellen wanneer deze worden vrijgesteld aan extreme kou. Dit zal geleidelijk de vetlaag dunner maken. Het resultaat is een zichtbare vermindering van vetophopingen doordat het aantal vetcellen wordt verminderd.

Kosten behandeling

Bekijk onze tarieven-pagina voor de desbetreffende kosten van de behandeling.

Maak een afspraak

Maak een afspraak door op de knop rechtsonder te drukken, te bellen naar 023-3033507 of te e-mailen naar [email protected].

Partners

 

MedCos Skinsolutions

Menu