Verlies tot wel 20% vetreductie in slechts 3 behandelingen door de vetcellen te laten bevriezen!

We willen er allemaal graag op ons best uitzien en comfortabel zijn in ons eigen lijf. De één blijft altijd en makkelijk op gewicht en de ander moet er alles aan doen om op zijn/haar gewenste gewicht te komen of te blijven. Al investeer je nog zoveel tijd en energie in goede voeding en voldoende beweging; soms is het resultaat nog steeds niet zoals je het graag zou zien. Op sommige plekken verlies je nu eenmaal lastig die laatste centimeters. De cryolipolyse behandeling met de Body-Wizard Duo is het perfecte hulpmiddel om helemaal in shape te komen en die laatste centimeters te verliezen. Het is geen methode om snel gewicht te verliezen, maar een ondersteuning om je lichaam in shape te brengen en strakker en fijner in je vel te zitten. 

Zodat jij binnenkort zelfverzekerd voor de spiegel kunt staan!

Het verschil tussen gewichtsverlies en vetreductie

Gewichtsverlies en vetreductie worden vaak door elkaar gehaald. Het zijn alleen twee heel verschillende dingen. Bij afvallen worden de vetcellen kleiner, het aantal vetcellen blijft echter gelijk. Wanneer je weer aankomt nemen de vetcellen in omvang toe. De Body-Wizard Duo cryolipolyse techniek verkleint de vetcellen niet maar vernietigt ze door de vetcellen eerst te verwarmen en daarna direct te koelen. Daarna is het aan het lichaam om de afvalstoffen af te voeren. 

De resultaten:

Na een kuur van 3 behandelingen kun je een vetreductie van 20% verwachten. Bij cryolipolyse gaat het om het daadwerkelijk verminderen van het aantal vetcellen in plaats van het verkleinen van de vetcellen. Daardoor is de behandeling op dit moment een van de meest effectieve methodes om vetcellen te verliezen en dus in shape te komen. Vetcellen die er niet meer zijn kunnen ook niet meer groeien. De vetcellen die dus vernietigd zijn tijdens de behandelingen met de Body-Wizard Duo blijven definitief weg. 

Hoe werkt de behandeling?

Cryolipolyse wordt ook wel Freeze Sculpting genoemd. Tijdens de behandeling wordt er een anti-freeze mask op de huid van het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een applicator/behandelkop vacuüm wordt gezogen. Tijdens de behandeling kun je een trekkerig gevoel ervaren. Het te behandelen gebied wordt enkele minuten opgewarmd om de vetcellen los te maken, waarna het gericht gekoeld zal worden. Dit kan binnen de eerste tien minuten van de behandeling koud aanvoelen, maar dit gevoel zal snel weer verdwijnen. In slechts 1 uur kunnen tot maximaal 4 lichaamslocaties behandeld worden.

Een cryolipolyse behandeling werkt per zone. Afhankelijk van jouw wensen worden een of meerdere zones behandeld. Een behandeling duurt niet langer dan 1 uur. Het aantal behandelingen is afhankelijk van je wensen en het aantal zones dat wordt behandeld. 

De voordelen:

 • Gemiddelde vetreductie van 20% 
 • Al fantastisch resultaat met een kuur van 3 behandelingen 
 • Geen operatieve ingreep, dus geen herstelperiode
 • Zonder gebruik van naalden
 • Zelfs mogelijk tijdens uw lunchpauze, dagelijkse activiteiten kunnen direct na behandeling weer worden opgepakt. 
 • Door het doelgericht verwarmen en koelen wordt het vet optimaal geraakt
 • De behandeling is medisch verantwoord en wetenschappelijk onderbouwd
 • Het belangrijkste: het vet blijft weg!

Body-Wizard Duo

Er zijn veel verschillende apparaten op de markt die claimen vetcellen definitief af te breken. Echter zijn er maar een aantal apparaten goedgekeurd, waaronder ons apparaat dat in 2019 volgens de nieuwste technologieën en keurmerken op de markt is gekomen.

De cryo verwarmt eerst de huid tot 40 graden Celsius op in 3 minuten. Meteen na die 3 minuten zal de huid terug gekoeld worden naar tussen de 0 en de 4 graden Celsius door een applicator met koelplaten die -9 graden Celcius zijn. Op het moment dat de vetlaag eerst verwarmd wordt, zal de laag sponzig worden en kan er meer bereik gehaald worden in de laag waar de vetcellen vernietigd moeten worden. Na wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat een vetcel niet tegen de kou kan, dus de volgende stap is dat we de vetcellen 1 uur lang bloot gaan stellen aan -9 graden Celsius, waardoor de cellen kristalliseren en kapotgaan.

Veel gestelde vragen

Wat is cryolipolyse precies?

Cryolipolyse is een manier om vet te verwijderen door middel van koeling. Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal: geen hersteltijd! Deze techniek met afwisselende koude en warmtetherapie, maakt het mogelijk vet permanent te verwijderen zonder weefsel te beschadigen.

Welke zones kunnen er behandeld worden?
 • Heupen
 • Buik
 • Rug
 • Love handles
 • Billen
 • Benen binnen- en buitenkant
 • Knieën
 • Taille
 • Maagstreek
 • (Onder)kin
Voor wie is deze behandeling geschikt?

De cryolipolyse behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen, is deze cryolipolyse behandeling geschikt. De cryolipolyse behandeling is dus niet bedoeld om af te vallen, maar om het vet van het lichaam te verminderen, waardoor alles wat strakker wordt. Wil je overgewicht behandelen? Dan is dit helaas niet de juiste manier.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het is per persoon verschillend hoeveel cryolipolyse behandelingen er nodig zijn. Het hangt natuurlijk af van je lichaam en je vetpercentage, en dat is per persoon verschillend. Daarom is er altijd een intake voordat dit wordt vastgesteld. Er wordt ook gekeken naar het volume van het te behandelen lichaamsdeel. Over het algemeen zit er tussen de behandelingen 8 tot 10 weken, om de huid weer rustig te laten herstellen en het effect uiteindelijk groter te laten worden. Tijdens de behandeling kan je gewoon iets doen wat je zelf wilt. Ga bijvoorbeeld rustig liggen met je ogen dicht, lees een boekje of kijk televisie. Het is maar net wat je zelf fijn vindt tijdens de behandeling. Na de behandeling kan je gewoon je dagelijkse bezigheden weer oppakken. Zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 6 tot 12 weken. Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.

Hoe frequent worden de behandelingen uitgevoerd?

De behandelingen worden meestal om de 8 tot 10 weken uitgevoerd. Dit is om het resultaat van de behandelingen te vergroten en het lichaam genoeg tijd te geven om de vetcellen af te voeren. 

Blijven de vetcellen die behandeld worden definitief weg?

Gewichtsverlies en vetreductie worden vaak door elkaar gehaald. Het zijn alleen twee heel verschillende dingen. Bij afvallen worden de vetcellen kleiner, het aantal vetcellen blijft echter gelijk. Wordt men weer zwaarder dan nemen de vetcellen weer in omvang toe.

De Body-Wizard Duo cryolipolyse techniek daarentegen vermindert daadwerkelijk het aantal vetcellen in de behandelde gebieden. Uiteraard kunnen vetcellen die er niet meer zijn ook niet meer groeien. Zodra de vetcellen door de Body-Wizard Duo cryolipolyse behandeling zijn verdwenen komen ze niet meer terug.

Wat kun je verwachten na de behandeling?

De behandeling is volledig non-invasief, dat betekent dat er geen naalden aan te pas komen en de huid niet beschadigd raakt. Er is dus geen downtime (herstelperiode). Wel ervaren sommige klanten roodheid, kleine bloeduitstortingen of een tintelend gevoel in het gebied dat behandeld is. Deze klachten trekken snel en volledig weer weg, daarom kun je direct na de behandeling je dagelijkse activiteiten weer oppakken. 

Wanneer start jij? Maak nu direct een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. 

Menu