Bent u het zat om het hele jaar door te harsen, scheren of epileren van ongewenste haargroei met een geïrriteerde huid als gevolg? Of heeft u donkere haargroei waardoor er na het scheren altijd een donkere waas achterblijft bij de oksels? De laserbehandelingen van De Laserspecialist Santpoort biedt een betaalbare, veilige en effectieve oplossing om definitief van ongewenste haargroei af te komen.

De voordelen:

  • Nooit meer waxen, epileren of scheren
  • Geen last meer van stoppels
  • Geen last meer van roodheid/irritatie 
  • Effectiever dan andere ontharingsmethoden
  • 80 tot 90% minder haargroei 
  • Effectief en 100% veilig
  • Een zijdezachte huid

Hoe werkt laserontharing bij de oksels?

Tijdens een laserbehandeling worden de haarwortelzakjes en de haarstamcellen ‘geraakt’. Vervolgens worden deze vernietigd waardoor er geen nieuw haar meer zal ontstaan. Het haar zal uitgroeien en er zal geen nieuw haar meer voor terug komen. Dit betekent dat u na een aantal behandelingen voorgoed verlost bent van ongewenste haargroei bij de oksels. Het resultaat? Gladde en zachte oksels en nooit meer irritatie na het scheren of waxen.

Onderhoudsbehandeling

Omdat de haargroei per persoon verschilt door leeftijd, gewicht, metabolisme, hormonen, medicatie en etnische achtergrond, kan het zijn dat de haargroei in de toekomst van binnenuit opnieuw gestimuleerd wordt. Wij adviseren dan 1 tot 2 onderhoudsbehandelingen om u weer terug te brengen naar het gewenste resultaat. 

GentleLase laser

Door gebruik te maken van de GentleLase en zijn geavanceerde technologie en kracht bent u binnen 6 tot 8 behandelingen verlost van uw ongewenste haargroei. De GentleLase behoort tot één van de krachtigste laserapparaten ter wereld en beschikt over een uniek koelsysteem wat niet te vergelijken is met andere laserapparatuur. Hierdoor is laser ontharen nagenoeg pijnloos.

Wat kunt u verwachten tijdens de behandeling?

Tijdens de gratis intake maakt u kennis met de laserspecialist, de apparatuur, de sfeer en heeft u de eerste ervaring met de laser. Tijdens de proefbehandeling beantwoordt onze laserspecialist graag al uw vragen over het definitief ontharen van de oksels.

Wij staan voor het delen van eerlijke, open en transparante informatie, onderbouwd door de wetenschap. De behandeling zal er als volgt uitzien:

  • De te behandelen zone dient 24 uur voorafgaand aan de behandeling te zijn geschoren, zodat een kleine stoppel aanwezig is. Hierdoor kan het licht geleid worden naar het haarwortelzakje en de haarstamcellen.
  • Tijdens de behandeling worden het haarwortelzakje en de haarstamcellen ‘geraakt’. Deze worden vernietigd waardoor er geen nieuwe haar meer geproduceerd kan worden.
  • De haar zal uitgroeien en er zal geen nieuwe haar meer geproduceerd worden, het resultaat: een definitieve verwijdering van de haar.

Oksels laseren: hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Voor een succesvol eindresultaat zijn gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig. Bij iedere cliënt en lichaamsdeel is dit echter verschillend. Dit komt doordat de haargroeicycli bij elk persoon anders is. Dit komt o.a. door leeftijd, gewicht, metabolisme, hormonen, medicatie en etnische achtergrond.

Veel cliënten zijn bij ons zelfs al met 5 of 6 behandelingen klaar, maar bij sommige cliënten zijn 10 behandelingen noodzakelijk. Wij hanteren dan ook altijd een gemiddelde van 6 tot 8 behandelingen.

Gratis proefbehandeling

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Reserveer dan een gratis proefbehandeling. Tijdens deze proefbehandeling bekijken we uw huid- en haartype, leggen we u alles uit over de behandeling en beantwoorden we al uw vragen.

Menu