Nooit meer scheren, waxen of last van bultjes, irritatie en stoppels

Ben jij klaar met irritatie na het scheren? En heb je genoeg gehad van de roodheid en bultjes? Scheren is de meest gangbare manier om ongewenste haartjes te verwijderen. Toch ondervinden veel vrouwen én mannen problemen door het scheren. Vraag jezelf eens af: hoeveel scheermesjes zul je inmiddels versleten hebben in je leven? Naast dat al die plastic mesjes slecht voor het milieu zijn, zul je er bij elkaar opgeteld ook nog eens veel tijd aan kwijt zijn geweest. En dat alles om na 2 dagen weer opnieuw te beginnen! Het scheermes snijdt het haartje recht af, waardoor deze al snel weer voelt als een scherpe stoppel. Groeit het haartje de verkeerde richting op? Dan heb je ook nog eens kans dat het terug het haarzakje in groeit met een pijnlijke zwelling als gevolg. Scheren zonder irritatie als gevolg is dus nogal een kunst, maar wat als wij je vertellen dat er een betere en veel effectievere manier is?

Definitief ontharen door middel van laseren biedt dé oplossing. Het haarzakje wordt vernietigd waardoor er geen haartje meer terug kan groeien en deze permanent is verwijderd. Omdat dit proces alleen effectief is wanneer het haartje in de groeifase zit, zijn er een aantal behandelingen nodig. Na een kuur ben je voor 80-90% van jouw ongewenste haargroei verlost!

De voordelen van definitieve ontharing

Definitief ontharen brengt talloze voordelen met zich mee, waaronder:

  • Geen bultjes, puistjes of ingegroeide haartjes meer

Bultjes, puistjes en ingegroeide haren ontstaan door een bot scheermesje, de ‘scheergevoelige’ huid, de verkeerde kant op scheren en ga zo maar door… Dat houdt dus ook in dat je hier geen last meer van hebt na definitieve ontharing.

  • 80 tot 90% minder haargroei

Doordat het haarzakje vernietigd wordt, blijven er nog maar weinig haartjes over. Een totale verwijdering van je lichaamshaar is niet haalbaar, want er kunnen weer nieuwe haarzakjes ontstaan, maar de haarzakjes die tijdens de behandeling worden vernietigd komen nooit meer terug!

  • Nauwelijks nog scheren of harsen

Doordat er nog zo weinig haartjes over zijn hoef je nog maar nauwelijks te scheren of te waxen. Klinkt goed toch?

  • Een zachte en egale huid

Doordat je nog maar nauwelijks scheert krijgt jouw huid rust. Dit zorgt voor zachtheid, maar ook voor een egale teint, want: geen irritatie meer!

  • Meer tijd over voor andere dingen…

Want oh, oh, oh, wat hebben we veel tijd besteed aan dat scheren! Ben je van top tot teen geschoren, kun je al bijna weer bij de top beginnen. Zeg nou zelf: wat zal dat heerlijk zijn als je voortaan zonder moeite met gladde benen uit de douche stapt!

Wat kan je van ons verwachten?

Wanneer je geïnteresseerd bent geraakt in definitief ontharen door middel van een laserbehandeling, willen we je daar graag meer informatie over geven. We snappen dat als je geen ervaring hebt met laseren dat dit spannend kan zijn. Daarom ontvangen we je heel graag voorafgaand aan de laserbehandeling bij ons in de salon. Tijdens deze (gratis!) intake bekijken we je huid- en haartype en geven we je een voorproefje van hoe de behandeling voelt. Dat doen we door middel van een proefbehandeling van het te behandelen gebied. Daarnaast krijg je uitgebreide informatie over het hele proces én is er alle ruimte om jouw vragen te stellen. Zo zorgen we er samen voor dat jij helemaal voorbereid bent!

Aan de hand van de gegevens die we uitwisselen tijdens de intake ontvang jij een op maat gemaakt plan met een advies voor het aantal behandelingen. Het aantal behandelingen verschilt per persoon, maar zal gemiddeld tussen de 6 en 8 zijn. Bij 6 behandelingen krijg jij de 7e behandeling van ons cadeau!

Dit is hoe een laserbehandeling werkt

Bij een laserbehandeling worden de haartjes die in de groeifase zitten, en dus nog vastzitten aan het haarzakje, vernietigd. Dat betekent dat het haarzakje verwijderd wordt en deze dus geen haartje meer kan produceren. Omdat niet alle haartjes altijd in de groeifase zitten, zijn er meerdere behandelingen nodig. Bij De Laserspecialist Santpoort werken we met de GentleLase Pro. Dit apparaat vernietigt de haarzakjes door middel van korte lichtflitsen. Het pigment van het haar neemt het licht van de laser op, het licht wordt vervolgens omgezet in warmte en deze warmte breekt het haarzakje volledig af. Doordat de GentleLase Pro beschikt over een uniek koelsysteem dat de hitte gelijk weer afkoelt én deze de huid niet direct aanraakt, zal de behandeling nagenoeg pijnloos zijn. Het laseren is te vergelijken met een elastiekje dat zachtjes tegen je huid aanschiet; voelbaar dus, maar niet pijnlijk.

Zorg zowel voor als na de behandeling goed voor je huid. Vermijd direct contact met de felle zon en zonnebank. Epileer of hars de huid niet meer tot 6 weken voor de behandeling, maar scheer de huid wél 24 uur voorafgaand aan de behandeling. Zo is er tijdens de behandeling een stoppel aanwezig die daardoor goed aangepakt kan worden door het laserapparaat. Na de behandeling zul je geen ongemakken ervaren. De huid zal wellicht wat gevoelig zijn, maar jij kunt nadat je onze salon uitloopt gewoon door met je dagelijkse activiteiten!

Meestgestelde vragen

De laserbehandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen met elk huidtype, zowel een lichte als gekleurde huid.

Omdat tijdens een behandeling alleen de haartjes worden vernietigd die in de groeifase zitten en daarmee nog vastzitten aan het haarzakje, zijn er meerdere behandelingen nodig om zo veel mogelijk haartjes definitief te verwijderen. Je zult ongeveer 6 tot 8 behandelingen nodig hebben om van je ongewenste haargroei af te zijn. Nu verschilt dit wel per persoon. Bij sommige klanten is het gewenste eindresultaat al met 5 behandelingen behaald.

De duur van een behandeling is erg afhankelijk van het te behandelen gebied. Een zone in het gezicht kan al met 10 minuten per keer behandeld zijn, waar bij een behandeling van bijvoorbeeld de benen rekening gehouden moet worden met 1 uur.

De haargroei zal nooit voor 100% verdwijnen, omdat er weer nieuwe haarzakjes kunnen ontstaan. De haarzakjes die tijdens je laserbehandeling bij ons zijn verwijderd komen echter nooit meer terug.

Zorg goed voor je huid, zeker in de weken voorafgaand aan de behandeling. Pas op met zonnen en zonnebankgebruik. Smeer met een goede SPF, maar blijf liever met het behandelde gebied uit de zon. Epileer of hars het te behandelen gebied niet meer tot 6 weken voor de behandeling. Scheren mag daarentegen wel. Het te behandelen gebied dient 24 uur voor de behandeling te zijn geschoren, zodat er een kleine stoppel aanwezig is welke dan goed zichtbaar is voor het laserapparaat.

Ook na de behandeling dien je voorzichtig om te gaan met je huid. Ga rustig om met het behandelde gebied, vermijd voor 2 weken de felle zon en de zonnebank en smeer een verzorgende crème.

De GentleLase Pro is één van de krachtigste laserapparaten en beschikt over een uniek koelsysteem. Hierdoor is de behandeling absoluut veilig.

Door het unieke koelsysteem van de GentleLase Pro is de behandeling nagenoeg pijnloos. Het laseren is te vergelijken met een elastiekje dat zachtjes tegen je huid aanschiet; voelbaar dus, maar niet pijnlijk.

Definitief ontharen wordt vanuit een basisverzekering helaas niet vergoed, maar dit kan wel het geval zijn bij een aanvullende verzekering. Check bij jouw verzekeraar of je recht hebt op vergoeding!

De Laserspecialist Santpoort

De Laserspecialist Santpoort, opgezet door Anne Langelaan, staat voor kwaliteit, persoonlijke aandacht, veiligheid en hygiëne. Midden in het centrum van Santpoort-Noord staat een prachtig pand waar deze kwaliteiten tot uiting komen. De Laserspecialist Santpoort is gespecialiseerd in innovatieve behandelingen op het gebied van lichaam en gezicht, denk daarbij aan: huidverbetering, afslanken, injectables én natuurlijk definitief ontharen. Er wordt gewerkt met de nieuwste, meest innovatieve apparatuur op de markt. Een open en eerlijke communicatie, met een realistisch advies en prachtige resultaten: dat is wat je naast een gevarieerd aanbod aan behandelingen kan verwachten!

Deze klanten gingen je voor en delen hun ervaringen:

Top advies! Heel goed geadviseerd en behandeld. Ze vinden het ook zo fijn om je te helpen dat ze net even wat meer voor je doen. Prachtige salon trouwens met koffie/thee en persoonlijke aandacht.

Maaike

Voor mij geen enkele ervaring met laser en ontharing. Heel fijn hoe jullie hier tijd voor nemen om deze extra informatie te hebben gegeven en te laten ervaren. En zeker om ook de sfeer te laten proeven in jullie mooie salon. Ik ga zeker bij jullie de behandeling met een goed gevoel aan.

Anita

Duidelijke en prettige intake gehad waarbij precies werd verteld hoe de behandeling in zijn werk gaat. Er werd echt de tijd voor je genomen en de medewerkster is duidelijk en professioneel.

Jenny

Erg blij met De Laserspecialist! Na 6 behandelingen geen bikinilijn meer en mijn oksels zijn haarvrij! Heerlijk om niet meer te hoeven scheren!

Julia

Anne stelt je enorm op je gemak als het bij de laser definitieve ontharing om de intiemere gedeeltes gaat en ze is super relaxt. Ook is de salon heel schoon en gebruikt ze goede apparatuur. Heel blij!

Berber

Vandaag eerste behandeling gehad op weg naar definitieve ontharing. Mooie salon, super vriendelijke ontvangst en pijnloze behandeling. Het voelt nu al gladder aan!

Atie

Heel gastvrij ontvangen door Anne. De behandeling ben ik zeer tevreden over en het resultaat ook zeer zeker (laserbehandeling onderbenen). Kortom een aanrader.

Lia

Fijne intake! Je wordt gastvrij ontvangen en krijgt goede informatie. Kundig en professioneel! Ook heel fijn dat je tijdens de intake eerst een kleine proefbehandeling krijgt, zodat je weet hoe het voelt! Ik kijk uit naar volgende week!

Jolanda