Bij de Laserspecialist Santpoort kunt u terecht voor een ontharings laserbehandeling. De Laserspecialist Santpoort is namelijk dé specialist op het gebied van definitief ontharen.

Wij staan voor kwaliteit, persoonlijke aandacht, veiligheid en prachtige resultaten op het gebied van definitief ontharen. Door gebruik te maken van de Gentlelase en zijn geavanceerde technologie en kracht bent u binnen 6 tot 8 behandelingen verlost van uw ongewenste haargroei. De GentleLase beschikt over een uniek koelsysteem wat niet te vergelijken is met andere laserapparatuur, hierdoor is laser ontharen nagenoeg pijnloos. 

Advies op maat

Voordat we daadwerkelijk gaan beginnen met de laserbehandeling is het belangrijk om eerst te kijken naar uw huidtype en te kijken naar uw wensen. Dit doen we tijdens een gratis intakegesprek. Bij het samenstellen van de juiste behandeling is het belangrijk om te weten welk gebied u onthaard wilt hebben, wat de mogelijkheden zijn en wat uw wensen zijn. Hierna kunnen we een persoonlijk behandelplan opstellen en starten met de laserbehandeling. 

Gratis intake & proef laserbehandeling

Tijdens de gratis intake maakt u kennis met de laserspecialist, apparatuur, sfeer en heeft u de eerste ervaring met de laser. Tijdens de proef ontharings laserbehandeling beantwoord onze laserspecialist al uw vragen over definitief ontharen. 

Waarom definitief ontharen?

Is het harsen, scheren en epileren ook voor u het hele jaar door een terugkerend, tijdrovend en soms lastig ritueel? Om dan nog maar niet te spreken over ingegroeide haren of een geïrriteerde huid na het scheren. De professionele laserbehandelingen van de Laserspecialist Santpoort bieden u de oplossing om, (op een betaalbare), eenvoudige en vrijwel pijnloze manier, definitief van uw ongewenste haargroei af te komen!

De laserbehandeling

Wij staan voor eerlijke, open en transparante informatie onderbouwd door de wetenschap. In een notendop gaat de behandeling zelf als volgt:

  1. De te behandelen zone dient 24 uur voorafgaand aan de laserbehandeling te zijn geschoren zodat een kleine stoppel aanwezig is. Hierdoor kan het licht geleid worden naar het haarwortelzakje en de haarstamcellen.
  2. Tijdens de laserbehandeling worden het haarwortelzakje en de haarstamcellen ‘geraakt’. Deze worden vernietigd waardoor geen nieuwe haar meer zal ontstaan.
  3. De haar zal uitgroeien en er zal geen nieuwe haar meer ontstaan, het resultaat: de definitieve verwijdering van de haar.

Aantal behandelingen

Voor een succesvol eindresultaat zijn gemiddeld 6 tot 8 behandelingen noodzakelijk. Bij iedere cliënt en lichaamsdeel is dit verschillend. Het aantal benodigde laserbehandelingen komt door de verschillende haargroeicycli, welke iedere haar afzonderlijk doormaakt. De haargroei is bij iedereen verschillend en is afhankelijk van leeftijd, gewicht, metabolisme, hormonen, medicatie en etnische achtergrond.

Veel cliënten zijn bij ons zelfs al met 5 of 6 behandelingen klaar en bij sommige cliënten zijn 10 behandelingen noodzakelijk. Wij hanteren dan ook altijd een gemiddelde van 6 tot 8 behandelingen.

Kosten behandeling

Bekijk onze tarieven-pagina voor de desbetreffende kosten van de behandeling.

Maak een afspraak

Maak een afspraak door op de knop rechtsonder te drukken, te bellen naar 023-3033507 of te e-mailen naar [email protected].

Partners

 

MedCos Skinsolutions

Menu