Stoort u zich aan bepaalde rimpels in het gezicht? Zeggen mensen vaak dat u een boze blik heeft? Met het verstrijken van de jaren verandert het gezicht en zal de natuurlijke elasticiteit van de huid verminderen. Rimpels, volumeverlies en veranderende contouren kunnen het gevolg zijn. Met een injectable behandeling kunnen we bij de Laserspecialist Santpoort uw jeugdige en frisse uitstraling terugbrengen. 

Het verschil tussen botox en fillers

Injectables is een verzamelnaam voor alle behandelingen waarbij de uitstraling of vorm van het gezicht wordt veranderd of verbeterd middels het injecteren van een substantie. Botox en fillers zijn voorbeelden van injectables. Het verschil tussen botox en fillers is dat bij botox de spieren zich ontspannen, hierdoor zullen rimpels minder zichtbaar worden. Bij fillers worden lijntjes in het gezicht opgevuld en daarmee het volume van het gezicht. 

Botox-behandelingen

Botox is een vloeistof die de spier slap zal maken, hierdoor verdwijnen rimpels en worden minder zichtbaar. Met behulp van onze botox behandeling kunnen we uw rimpels zichtbaar verminderen. Het resultaat: een jongere, frissere en ontspannen uitstraling. Tijdens een eerste afspraak in onze salon kunt u samen met de cosmetisch arts bepalen welke injectables het meest effectief voor u zijn. 

Filler-behandelingen

Heeft u lijntjes rondom de mond of ogen die u wilt laten opvullen? Bij de Laserspecialist Santpoort kun je terecht voor injectable behandelingen middels fillers. Ook voor wangen die zijn ingevallen of het verstrakken van de kin of kaaklijn, zijn fillers erg geschikt. Fillers kunnen helpen om de jeugdige vorm van het gezicht te behouden en te herstellen en blijven afhankelijk van de geplaatste plek vaak 9 maanden tot ruim een jaar aanwezig. Meer volume in het gezicht en een jongere uitstraling, dat is het resultaat van een behandeling met fillers.

Kosten behandeling

Bekijk onze tarieven-pagina voor de desbetreffende kosten van de behandeling.

Maak een afspraak

Maak een afspraak door op de knop rechtsonder te drukken, te bellen naar 023-3033507 of te e-mailen naar [email protected].

Partners

 

MedCos Skinsolutions

Menu