Cryolipolyse is een methode waarbij we vetcellen bevriezen. Het is een behandeling zonder operatie, zonder pijn én zonder hersteltijd in slechts 1 uur tijd. Cryolipolyse is een wetenschappelijk onderbouwde techniek waarbij probleemzones zoals buikvet, bovenarmen, binnenkant van de bovenbenen, billen en de lovehandles kunnen worden behandeld. 

Wij maken hiervoor gebruik van professioneel apparatuur, de Body-wizard van MedCos Skinsolutions. Wij vinden veiligheid, kwaliteit en prachtige resultaten namelijk erg belangrijk. Met de cryolipolyse behandeling komt u gemakkelijk van ongewenst vet af, en dat zonder operatie, zonder naalden en zonder speciaal dieet! 

Gratis intake & proef cryolipolyse behandeling

Tijdens het gratis intakegesprek bepalen we samen het te behandelen gebied, welke probleemzones u heeft en waar u zich het meeste aan stoort. Indien mogelijk zal gelijk de eerste behandeling plaatsvinden. Als dit wegens tijdgebrek niet mogelijk is, dan wordt de cryolipolyse behandeling gelijk voor uw ingepland.

Vet bevriezen met een cryolipolyse behandeling

Cryolipolyse is een methode om zonder chirurgische ingreep vet te verliezen. Tijdens een cryolipolyse behandeling worden plaatselijk de vetcellen onder de huid bevroren, waarna deze vetcellen kristalliseren. De gekristalliseerde vetcellen worden vervolgens door het lichaam op een natuurlijke manier afgevoerd.

De cryolipolyse behandeling

Voordat de cryolipolyse behandeling van start zal gaan zal de specialist foto’s nemen van de te behandelen zone(s). Zo kunt u gemakkelijk de voortgang en het verschil van voor en na bekijken. Vervolgens zal de behandeling beginnen. De huid wordt tijdens de behandeling goed beschermd tegen de kou middels een gel mask. De behandelkop wordt vervolgens op de huid geplaatst, de huid en de vetcellen worden vacuüm gezogen en bevroren tot een temperatuur van -8°C. Nadat de vetcellen zijn bevroren, worden deze in de weken na de behandeling op een natuurlijke manier afgevoerd door het lichaam.

Behandelzones vet bevriezen

De cryolipolyse behandeling kan plaatsvinden op de volgende zones:

  • Buik
  • ‘Love handles’
  • Binnenkant bovenbenen
  • Armen
  • Banana roll (onderkant van de billen)

Aantal behandelingen

Cryolipolyse: ‘het bevriezen van vetcellen’ is een zeer effectieve, figuurcorrigerende behandeling die geschikt is om vet kwijt te raken zonder operatie. Al na één behandeling kunt u tot 20% reductie in vetcellen bereiken. Tijdens de tweede en derde behandeling kan het aantal vetcellen met 30% tot 40% worden verminderd. Een behandeling duurt gemiddeld een uur en over het algemeen zijn 3 behandelingen nodig om het meest optimale resultaat te behalen. Tussen de opeenvolgende behandelingen van eenzelfde plaatsing/zone  dient een periode te zitten van 8-10 weken.

Kosten behandeling

Bekijk onze tarieven-pagina voor de desbetreffende kosten van de behandeling.

Maak een afspraak

Maak een afspraak door op de knop rechtsonder te drukken, te bellen naar 023-3033507 of te e-mailen naar [email protected].

Partners

 

MedCos Skinsolutions

Menu