Ook mannen zijn van harte welkom in onze salon voor een laserbehandeling. Wilt u af van ongewenste haargroei op bijvoorbeeld de borst, buik, schouders, rug of armen? Maak dan nu een afspraak bij de Laserspecialist Santpoort. 

Laserbehandeling voor mannen

Wanneer u als man last heeft van ongewenste haargroei, kan dit als vervelend worden ervaren. Er bestaan verschillende manieren om haar te verwijderen. Denk bijvoorbeeld aan waxen, scheren of epileren. Deze manieren zijn slechts voor de korte termijn. Gelukkig bestaat er een manier om definitief van uw ongewenste haar af te komen: laseren. Een laserbehandeling is dé manier om voor eens en altijd gedag te zeggen tegen ongewenst haar. 

Hoe ziet een laserbehandeling speciaal voor mannen eruit?

Wij hechten veel waarde aan goede kwaliteit tijdens onze behandelingen. Voor onze laserbehandelingen werken wij daarom met professioneel apparatuur van het merk Dalton Medical, dit is dé specialist in lasersystemen. De GentleLase van Dalton Medical beschikt over een uniek koelsysteem, hierdoor is het ontharen vrijwel pijnloos. 

Maar hoe werkt het laseren? De laser zal de haarwortelzakjes en de stamcellen raken waardoor deze vernietigd zullen worden. Hierdoor zal er uiteindelijk geen nieuw haar meer geproduceerd worden met als resultaat de definitieve verwijdering van de haar.

Tarieven laserbehandeling voor mannen

Benieuwd naar de tarieven voor onze laserbehandelingen? Klik hier voor een volledig overzicht van onze prijslijsten. De totale kosten zullen afhankelijk zijn van het aantal behandelingen die nodig zijn. Gemiddeld zijn er 6 tot 8  behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Echter verschilt het aantal behandelingen per persoon, aangezien elke haargroeicycli anders is.

Kosten behandeling

Bekijk onze tarieven-pagina voor de desbetreffende kosten van de behandeling.

Maak een afspraak

Maak een afspraak door op de knop rechtsonder te drukken, te bellen naar 023-3033507 of te e-mailen naar [email protected].

Partners

 

MedCos Skinsolutions

Menu