Vindt u het vervelend om regelmatig te scheren met de nodige huidirritaties als gevolg? Bij De Laserspecialist Santpoort kunt u terecht voor een definitieve ontharingsmethode voor uw oksels. Oksels laseren is namelijk dé manier om de haargroei definitief te verwijderen. Nooit meer last van huidirritaties, bultjes en roodheden!

Behandeling oksels ontharen: hoe werkt het? 

Tijdens een laserbehandeling worden de haarwortelzakjes en de haarstamcellen ‘geraakt’. Vervolgens worden deze vernietigd waardoor er geen nieuw haar meer zal ontstaan. Het haar zal uitgroeien en er zal geen nieuw haar meervoor terug komen. Het gevolg: definitieve verwijdering van haar bij de oksels. 

Door gebruik te maken van de Gentlelase en zijn geavanceerde technologie en kracht bent u binnen 6 tot 8 behandelingen verlost van uw ongewenste haargroei. De GentleLase beschikt over een uniek koelsysteem wat niet te vergelijken is met andere laserapparatuur, hierdoor is laser ontharen geheel pijnloos. 

Pijnloos oksels laseren

Bent u het zat om het hele jaar door te harsen, scheren of epileren van ongewenste haargroei met een geïrriteerde huid als gevolg? De oksel laserbehandelingen van De Laserspecialist Santpoort bieden een betaalbare oplossing om definitief van ongewenste haargroei af te komen.

Hoe gaat de oksel laserbehandeling in zijn werk?

Tijdens de gratis intake maakt u kennis met de laserspecialist, de apparatuur, de sfeer en heeft u de eerste ervaring met de laser. Tijdens de proefbehandeling beantwoord onze laserspecialist graag al uw vragen over definitief oksels ontharen. 

Wij staan voor eerlijke, open en transparante informatie onderbouwd door de wetenschap. De behandeling zal er als volgt uitzien:

  1. De te behandelen zone dient 24 uur voorafgaand aan de behandeling te zijn geschoren zodat een kleine stoppel aanwezig is. Hierdoor kan het licht geleid worden naar het haarwortelzakje en de haarstamcellen.
  2. Tijdens de behandeling worden het haarwortelzakje en de haarstamcellen ‘geraakt’. Deze worden vernietigd waardoor geen nieuwe haar meer geproduceerd kan worden.
  3. De haar zal uitgroeien en er zal geen nieuwe haar meer geproduceerd worden, het resultaat: de definitieve verwijdering van de haar.

Oksels laseren: hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Voor een succesvol eindresultaat zijn gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig. Bij iedere cliënt en lichaamsdeel is dit echter verschillend. Dit komt omdat de haargroeicycli bij elk persoon anders is. Dit kan onder andere komen door het gewicht, de leeftijd, metabolisme, ethnische achtergrond, hormonen of bijvoorbeeld medicatie. 

Veel cliënten zijn bij ons zelfs al met 5 of 6 behandelingen klaar en bij sommige cliënten zijn 10 behandelingen noodzakelijk. Wij hanteren dan ook altijd een gemiddelde van 6 tot 8 behandelingen.

Kosten behandeling

Bekijk onze tarieven-pagina voor de desbetreffende kosten van de behandeling.

Maak een afspraak

Maak een afspraak door op de knop rechtsonder te drukken, te bellen naar 023-3033507 of te e-mailen naar [email protected].

Partners

 

MedCos Skinsolutions

Menu