Ongewenste haargroei in het gezicht kan als vervelend worden ervaren. Ongewenste haargroei verwijderen kan op verschillende manier. Denk bijvoorbeeld aan waxen, epileren of scheren. Dit zijn alleen slechts manieren om haargroei op korte termijn tegen te gaan. Gelukkig bestaat er een andere manier: een laserbehandeling. Bij De Laserspecialist Santpoort kunt u terecht voor het definitief verwijderen van haar. De Laserspecialist Santpoort is namelijk dé specialist op het gebied van definitief ontharen. 

Hoe gaat de laserbehandeling in zijn werk?

Voordat we starten met een laserbehandeling om het gezicht te ontharen kunt u tijdens een gratis intakegesprek kennis maken met de laserspecialist, de apparatuur en de sfeer. Tijdens deze eerste afspraak kunt u al  uw vragen stellen over de behandeling en het definitief ontharen.

Voordat de eerste laserbehandeling gezicht ontharen plaatsvindt, moet de zone 24 uur van tevoren geschoren zijn zodat er een kleine stoppel aanwezig is. Tijdens de laserbehandeling om het gezicht te ontharen worden het haarwortelzakje en de stamcellen ‘geraakt’. Deze zullen worden vernietigd waardoor er uiteindelijk geen nieuw haar meer geproduceerd zal worden. Het resultaat is de definitieve verwijdering van het ongewenste haargroei. 

Gezicht laseren: hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal laserbehandelingen die nodig zijn verschilt per persoon. Dit komt door de verschillende haargroeicyclus, welke bij ieder ander verschilt. De haargroei is namelijk verschillend bij iedereen. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met de leeftijd, het gewicht, hormonen en medicatie. Voor een geslaagd resultaat zijn er gemiddeld 6 tot 8 laserbehandelingen nodig.

Pijnloos gezicht ontharen met laser

Bij De Laserspecialist Santpoort kunnen wij nagenoeg pijnloos en definitief uw gezicht ontharen. Wij werken enkel met professionele apparatuur. Voor de laserbehandelingen maken wij gebruik van de GentleLase van Dalton Medical. De GentleLase heeft een uniek koelsysteem waardoor het laseren nagenoeg pijnloos zal zijn!

Kosten behandeling

Bekijk onze tarieven-pagina voor de desbetreffende kosten van de behandeling.

Maak een afspraak

Maak een afspraak door op de knop rechtsonder te drukken, te bellen naar 023-3033507 of te e-mailen naar [email protected].

Partners

 

MedCos Skinsolutions

Menu