Bij De Laserspecialist Santpoort kunt u terecht voor injectable behandelingen met het gebruik van fillers. Fillers worden gebruikt om volumeverlies in het gezicht te herstellen. Zo kunt u bij fillers bijvoorbeeld denken aan het herstellen van rimpels bij de mondhoeken, ingevallen wangen of om de lippen op te vullen. 

Wat zijn fillers?

Fillers zijn stoffen die geïnjecteerd worden in de huid met als doel het herstellen en verjongen van de huid. Fillers en botox zijn beide injectables, alleen werken ze op een andere manier. Het grote verschil is dat botox de spieren verslapt, waardoor de rimpels strak worden getrokken. Bij fillers worden de rimpels juist opgevuld. 

Vaak zijn fillers het meest effectief bij diepe rimpels, zoals de huid rondom de ogen. Ook om volume toe te voegen aan lichaamsdelen werken fillers erg goed. Fillers kunnen helpen om de jeugdige vorm van het gezicht te behouden en te herstellen en blijven afhankelijk van de geplaatste plek vaak 9 maanden tot ruim een jaar aanwezig. 

De filler-behandeling

Tijdens een eerste afspraak in onze salon zal onze cosmetisch arts samen het u, uw wensen bespreken. Daarna kan er een persoonlijk behandelplan worden samengesteld. Afhankelijk van de plek waar fillers worden gebruikt, duurt een behandeling vaak tussen de 15 tot 30 minuten. U bent bij De Laserspecialist Santpoort in ieder geval gegarandeerd van goede kwaliteit, veiligheid en mooie resultaten op het gebied van filler behandelingen.

Kosten behandeling

Bekijk onze tarieven-pagina voor de desbetreffende kosten van de behandeling.

Maak een afspraak

Maak een afspraak door op de knop rechtsonder te drukken, te bellen naar 023-3033507 of te e-mailen naar [email protected].

Partners

 

MedCos Skinsolutions

Menu