Stoort u zich regelmatig aan bepaalde rimpels in uw gezicht? In de loop der jaren kan uw gezicht veranderen. De natuurlijke elasticiteit zal verminderen waardoor rimpels, volumeverlies en veranderende contouren kunnen ontstaan. Met een botox behandeling bij de Laserspecialist Santpoort kunnen wij uw huidproblemen verhelpen en u weer een jonge en frisse uitstraling geven. Wij vinden kwaliteit, professionaliteit en prachtige resultaten erg belangrijk. 

Wat is botox?

Spieren ontspannen, rimpels verdwijnen: dat is de werking van botox. Botox is een natuurlijk eiwit dat wordt gebruikt om spieren tijdelijk te laten ontspannen en via injecties wordt toegediend. Botox blokkeert de prikkeloverdracht van de zenuwen naar de spieren, hierdoor zal de werking van de spieren wegvallen of stil komen te liggen. 

Wellicht vraagt u zich af wat het grootste verschil is tussen botox en fillers. Zoals eerder genoemd zal botox uw spieren ontspannen waardoor rimpels verdwijnen. Fillers zullen daarentegen meer volume aan het gezicht geven, zoals bij ingevallen wangen. Ook kunnen fillers volume toevoegen aan plekken waar dat ontbreekt, zoals het opvullen van de lippen.

Hoe ziet een behandeling met botox eruit?

Tijdens een eerste afspraak in onze salon wordt er samen met de cosmetisch arts een behandelplan opgesteld zodat u precies weet waar u aan toe bent en welke injectables het meest effectief voor u zijn. Zo kunnen we er voor zorgen dat u 100% tevreden weggaat. 

De behandeling met botox zelf zal niet lang duren. Wat ook goed is om te weten, is dat botox niet direct werk. Het effect van botox is meestal zichtbaar tussen 2-4 dagen. Na een behandeling met botox zal het elke dag iets meer gaan werken, waardoor het op dag 14 optimaal is en ongeveer 3 tot 5 aanhoudt.

Kosten behandeling

Bekijk onze tarieven-pagina voor de desbetreffende kosten van de behandeling.

Maak een afspraak

Maak een afspraak door op de knop rechtsonder te drukken, te bellen naar 023-3033507 of te e-mailen naar [email protected].

Partners

 

MedCos Skinsolutions

Menu