Het scheren van de bikinilijn is voor veel vrouwen een veel voorkomend probleem. Er kunnen bultjes, irritaties en ingegroeide haartjes ontstaan. Gelukkig zijn er tegenwoordig diverse oplossingen voor. De bikinilijn laseren: een veilige, vrijwel pijnloze manier dat ongewenste haargroei definitief zal verwijderen. Zo kunt u bij de Laserspecialist Santpoort terecht om de bikinilijn te laten laseren op een veilige én nagenoeg pijnloze manier door een specialist. Lees verder voor meer informatie over de bikinilijn laseren of maak direct een afspraak.

Laserbehandeling ontharen bikinilijn 

Door gebruik te maken van de Gentlelase en zijn geavanceerde technologie en kracht bent u binnen 6 tot 8 behandelingen verlost van uw ongewenste haargroei rondom de bikinilijn. Wij werken enkel met professionele apparatuur om kwaliteit en prachtige resultaten te garanderen. U kunt bij ons ook terecht voor het ontharen van de benen, het laseren van het gezicht of bijvoorbeeld het definitief ontharen van de oksels. 

Hoe gaat de laserbehandeling in zijn werk?

Wij staan voor eerlijke, open en transparante informatie onderbouwd door de wetenschap. In een notendop gaat de behandeling als volgt:

  1. De te behandelen zone dient 24 uur voorafgaand aan de behandeling te zijn geschoren zodat een kleine stoppel aanwezig is. Hierdoor kan het licht geleid worden naar het haarwortelzakje en de haarstamcellen.
  2. Tijdens de behandeling worden het haarwortelzakje en de haarstamcellen ‘geraakt’. Deze worden vernietigd waardoor geen nieuwe haar meer ontstaat.
  3. De haar zal uitgroeien en er zal geen nieuwe haar meer voor terug groeien, het resultaat: de definitieve verwijdering van de haar.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor bikinilijn laseren?

Voor een succesvol eindresultaat zijn gemiddeld 6 tot 8 behandelingen noodzakelijk. Bij iedere cliënt en lichaamsdeel is dit verschillend. Veel cliënten zijn bij ons zelfs al met 5 of 6 behandelingen klaar en bij sommige cliënten zijn 10 behandelingen noodzakelijk. Wij hanteren dan ook altijd een gemiddelde van 6 tot 8 behandelingen.

Het aantal benodigde behandelingen komt door de verschillende haargroeicycli welke bij iedereen anders is. De haargroei is bij iedereen verschillend en is afhankelijk van leeftijd, gewicht, metabolisme, hormonen, medicatie en etnische achtergrond.

Pijnloos bikinilijn laseren

De bikinilijn is natuurlijk een gevoelige plek. Echter zal de behandeling nauwelijks tot geen pijn doen. De GentleLase beschikt namelijk over een uniek koelsysteem wat niet te vergelijken is met andere laserapparatuur, hierdoor is laser ontharen nagenoeg pijnloos. 

Bikinilijn laseren voor een prachtig resultaat

De bikinilijn laseren is een effectieve manier voor een mooie en gladde huid rondom de bikinilijn. Door het laseren van de bikinilijn zijn ingegroeide haartjes, bultjes en huidirritatie verleden tijd. Voor meer informatie of een gratis proefbehandeling kunt u gerust bellen naar 023-3033507 of maak via onze website gemakkelijk een afspraak.

Kosten behandeling

Bekijk onze tarieven-pagina voor de desbetreffende kosten van de behandeling.

Maak een afspraak

Maak een afspraak door op de knop rechtsonder te drukken, te bellen naar 023-3033507 of te e-mailen naar [email protected].

Partners

 

MedCos Skinsolutions

Menu