Wilt u mooie, gladde benen zonder zelf uw benen continu te ontharen? Laat dan uw benen laseren. Er bestaan diverse manieren om ongewenste haargroei tegen te gaan. Epileren en waxen is vaak pijnlijk, tijdrovend en is slechts een oplossing voor de korte termijn. Uw benen laseren zal ervoor zorgen dat u definitief van ongewenste haargroei af komt. De Laserspecialist Santpoort biedt een persoonlijk behandelplan aan en kijkt eerst goed naar uw huidtype en de wensen.

Hoe gaat de laserbehandeling in zijn werk?

Voordat de laserbehandeling zal starten kijken we dus eerst naar uw wensen en huidtype tijdens een intakegesprek. Hierna kunnen we voor u een persoonlijk behandelplan opstellen en beginnen met de laserbehandeling. Een laserbehandeling bestaat uit een aantal stappen:

  1. Voorafgaand aan de behandeling is het belangrijk dat de zone die behandeld gaat worden geschoren is, zodat er een kleine stoppel te zien is. Dit is van belang zodat de haarwortelzakjes en de haarstamcellen te zien zijn. 
  2. Tijdens het definitief ontharen van de benen worden de haarwortelzakjes en de haarstamcellen ‘geraakt’ door de laser. Deze zullen vervolgens vernietigd worden. Hierdoor kan er geen nieuw haar meer ontstaan.
  3. Het haar zal vervolgens uitgroeien en er zal geen nieuw haar meer ontstaan. Dit zorgt dus voor een permanente verwijdering van het haar. 

Benen laseren: hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Gemiddeld zijn er voor een geslaagd eindresultaat gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig. Echter kan dit verschillen per cliënt en het betreffende lichaamsdeel. Het aantal benodigde behandelingen komt door de verschillende haargroeicycli welke iedere haar afzonderlijk doormaakt. De haargroei is bij iedereen verschillend en is afhankelijk van leeftijd, gewicht, metabolisme, hormonen, medicatie en etnische achtergrond.

Pijnloos benen ontharen

De professionele laserbehandelingen van de Laserspecialist Santpoort bieden u de oplossing om, (op een betaalbare), eenvoudige en vrijwel pijnloze manier, definitief van uw ongewenste haargroei af te komen! Door gebruik te maken van de Gentlelase en zijn geavanceerde technologie bent u verlost van uw ongewenste haargroei.

De GentleLase beschikt over een uniek koelsysteem wat niet te vergelijken is met andere laserapparatuur, hierdoor is laser ontharen nagenoeg pijnloos.

Kosten behandeling

Bekijk onze tarieven-pagina voor de desbetreffende kosten van de behandeling.

Maak een afspraak

Maak een afspraak door op de knop rechtsonder te drukken, te bellen naar 023-3033507 of te e-mailen naar [email protected].

Partners

 

MedCos Skinsolutions

Menu